Davinci ramme. Lille Davinci Sort Ramme til børnetegninger A4

Lill Davinciramme i eik A4

Davinci ramme

Davinci rammen kan enkelt fylles på uten å plukkes ned. Prøv også den populære Davinci ramme, som gør, at du kan opbevare op til 50 af børnenes tegninger på én gang! Hun oplever, at der er en voksende interesse for mere personlig dekoration over hele verden, og mener, at vægplads kan udnyttes meget bedre i mange hjem. Rammen blev udviklet i forskellige farver og størrelser og suppleret med lærreder med forskellige motiver og lærredet er rullet sammen, så du kan tage det under armen, når du skal hjem. Og med sitt unike feste kan rammen enkelst justeres fra liggende til stående display. Et andet kunne være ramme a4 sammen en af vores populære lakridspiber. Wait for approval via email before proceeding.

Next

Lille Davinci Sort Ramme til børnetegninger A4

Davinci ramme

Det bliver aldrig kedeligt at kigge på din rammer fra My Little DaVinci. Kan placeres vandret eller lodret, så den passer til den plads, du har. Og mange firmaer benytter A4 snaprammer i receptionen i forbindelse med forenkling af informationsopgaven for kunder og øvrige besøgende. Når barnet stopper i institutionen får de rammen med sig hjem, fyldt med flotte tegninger og kunstværker som de selv har lavet. Her kan du se en video af hvordan rammen fungerer i praksis: Obs. Moderne opslagstavle My Little DaVinci kan også anvendes som en moderne opslagstavle.

Next

Lill Davinci ramme til 50 tegninger, A4 sort

Davinci ramme

Køleskabet er klisteret til med tegninger. I varehuset er der et stort udvalg af rammer og billeder i forskellige størrelser. Her er både den helt lille a5 størrelse til de fotos, der måler 15x21cm, de lidt større, a4, 21×29,7cm , og 30x40cm samt den helt store variant, der måler 50x70cm, hvis du ønsker en fotoramme til en af de større fremkaldte billeder. Og hvordan får du så stort et billede ind i en lille elevator og op i din lejlighed på 10. Fleksibiliteten gør det også nemt at vende rammen den rigtige vej, så den passer til motivet på barnets tegning eller fotografiet. Med denne ramme bliver alt nemt samlet et sted - både tegninger og fotografier, så de ikke bliver væk eller beskadiget.

Next

Davinci

Davinci ramme

Vores rammer 50×70 egner sig også godt til dem, der netop skal til at indrette børneværelse, omdekorere stuen, eller blot har en stor hvid væg, hvor der mangler noget. Kunst og billeder har en evne til at vække følelser og stemninger i os. My Little DaVinci udstiller dit barns kunstværker Alle forældre har det samme problem, når det kommer til børnenes tegninger — hvor skal man gøre af dem? Ved du heller ikke altid lige, hvad du skal gøre ved alle tegningerne fra ungerne? Who is eligible for a free license? Køb rammer til plakater For at dine nyindkøbte plakater tager sig bedst ud er det vigtigt, at du finder en flot og stilfuld ramme, der passer til din nye plakat. Gør det til et sjovt og hyggeligt familieprojekt at få lavet ugens madplan, og lad ungerne sørge for dekorationen. Du kan indramme en børnetegning på 2 sekunder - og erstatte den med en ny tegning ligeså hurtigt. Tjek de aflåselige A4 Snaprammer Den store force for de smarte A4 snaprammers er muligheden for hurtig udskiftning. Her kan du udstille den nyeste tegning, og samtidig give den alt den fokus, den fortjener.

Next

Buy Red Giant Shooter PluralEyes

Davinci ramme

Plakatrammer Når du skal vælge, vil du opdage, at vi har flere forskellige slags at vælge imellem. Det bliver ikke nemmere at udstille lige det, du har lyst til. Det er dog den sorte udgave af Davinci rammen der er vist her. Rammen kan rumme op til 50 tegninger i A4 størrelse. En smart ramme hvor du kan samle alle børnenes tegninger og samtidigt udstille den nyeste. Hver gang der kommer en ny tegning, åbner du bare rammen og sætter den nye foran de gamle. Det er ikke kun børnetegningerne, der har en plads i rammen.

Next

Buy Red Giant Shooter PluralEyes

Davinci ramme

Vi sælger rammerne til pubber og restauranter til synliggørelse af dagens menu, ugens vin o. Sikker og hurtig levering Vi har altid sikker og lynhurtig levering af både plakater og plakatrammer. Her får du optimal sikkerhed mod indbrud. Det er en win-win situation for barn og forældre. Placer My Little DaVinci-rammen, hvor du har lyst Rammen er utrolig fleksibel, da den kan placeres både lodret og vandret, og så kan den endda stå på et bord med det tilhørende stativ. Rammen er med glasrude samt hvidt passepartout i skråtskåret syrefrit karton.

Next