Bg direkt. bg

Die Krankenkasse BIG direkt gesund

bg direkt

Перник при пълен работен ден от 9:00 часа до 17:00 часа без обедна почивка. Hogyan férhetek hozzá az értékpapírszámlámhoz az internetbankban? Az azonnali átutalási megbízásokat minden naptári napon a nap 24 órájában teljesítjük. Személyesen és is igényelhet új jelszót. Nyitvatartási idő a nem azonnali átutalási tranzakciók vonatkozásában: bankon belüli utalás esetében munkanapokon 19:00 óráig. Не само ползването на услугата е безплатно, но имаш възможност да избереш за какви събития да бъдеш уведомяван. A végrehajtásig bármikor visszavonhatja a megbízását.

Next

DIREKT

bg direkt

За ваше улеснение сме осигурили средства за лична дезинфекция на ръцете и обувките. Ha Ön kereskedelmi banki ügyfelünk, akkor ez ügyben kizárólag személyesen a számlavezető fiókjában tudunk segíteni Önnek, amelyet kérjük, a számlatulajdonossal együtt keressen fel. Разгледайте най-актуалната ни колекция За съжаление, взехме трудното решение да ограничим глобалния си онлайн бизнес, за да защитим безопасността на служителите. Kereskedelmi banki ügyfeleinknek a Mobil Aláírás alkalmazása mellett a tranzakciók végrehajtásához még a megfelelő értékű összesen 10 pont aláírás elhelyezése is szükséges. Дали ще извършваш преводи или само ще виждаш баланс и движения — решението е твое. Mindenképpen meg kell változtatnom a jelszavamat az első belépéskor? Ha Ön kereskedelmi banki ügyfelünk, akkor ez ügyben kizárólag a számlavezető fiókjában tudunk segíteni Önnek, amelyet kérjük, a számlatulajdonossal együtt keressen fel hazatérése után. Korisnici mogu posetiti naš sajt i anonimno.

Next

Die Krankenkasse BIG direkt gesund

bg direkt

Az internetbankot akkor tudja használni, ha erre vonatkozóan szerződést köt velünk. Felfüggesztették az azonosítómat, és külföldön vagyok. Više informacija o kolačićima koje koristi naš Web sajt, možete pronaći na stranici Deklaracija o kolačićima. Kérjük, hogy az internetbank használatához a böngészőjéhez elérhető legfrissebb verziót használja. Ha nyitvatartási időn kívül kötök le pénzt, az mikor teljesül és milyen kamattal? Всички операции през дигиталните канали на банката са значително по-евтини от традиционното банкиране в клон. Ha az internetbankba próbál belépni, és háromszor egymás után helytelenül adja meg jelszavát, akkor azonosítóját biztonsági okokból 24 órára felfüggesztjük.

Next

ДСК Директ

bg direkt

Az űrlapokkal elmentheti gyakran ismételt tranzakcióinak adatait, így ezeket gyorsabban el tudja végezni. Lične podatke prikupljamo isključivo ukoliko je korisnik našeg Web sajta da pristanak za prikupljanje podataka u skladu sa ovim politikama privatnosti. Although you can't purchase right now, you can view our range and add products to your wish list for when we are back again! Ha például ugyanannak a személynek vagy cégnek rendszeresen szokott utalni, akkor elmentheti ezt űrlapként. Az azonnali átutalással kapcsolatos további tudnivalókról. Egyes tranzakciók könyvelése nem azonnal megy végbe, hanem eltart pár napig. Egy vagy több belépési adatát hibásan adta meg. Hogyan ellenőrizhetem, hogy teljesült-e a megbízásom? Fedezethiány esetén az ilyen megbízásokat a rendszerünk haladéktalanul visszautasítja.

Next

OTP Bank

bg direkt

Ha Ön belépést követően hosszabb ideig nem végez tranzakciót az internetbankban, akkor biztonsági okokból kiléptetjük. Javasoljuk, hogy tekintse át a , ahol további hasznos információkat talál. A kódot a SmartBank alkalmazással kell beolvasnia a jóváhagyáshoz. Csak a jelszómódosítás után tudja használni az internetbank minden szolgáltatását. Miért nem tudom az összes internetbanki szolgáltatást használni a mobilomon? Това означава, че освен време с дигиталните канали ти предоставяме възможност да спестиш и пари. Az adatlopás elkerüléséhez azonban az Ön óvatosságára is szükség van. Jellemzően ilyenek a bankkártyás vásárlások.

Next

Контакти

bg direkt

Számlakivonatait 2011-ig visszamenőoleg tudja lekérdezni. Az internetbankot a hét bármely napján, éjjel-nappal eléri. A postaköltségekkel a kiküldéssel egyidejűleg terheljük meg a számláját. Ezt azért tesszük, hogy illetéktelenek ne használhassák az Ön fiókját. Korisnici uvek mogu odbiti da pruže svoje lične podatke, s tim da u tom slučaju mogu biti uskraćeni za određene funkcionalnosti, mogućnost izvršavanja određenih aktivnosti i akcija na Web sajtu.

Next

ДСК Директ

bg direkt

Hogyan tudok azonnal pénzt utalni bankkártyára? Ha nyitvatartási időn kívül köt le pénzt, az a következő banki munkanapon fog teljesülni, az aznapra érvényes kamattal. Az új jelszót az első belépéskor mindenképpen változtassa meg. Ugyanez vonatkozik a SmartBróker szolgáltatásra és a SmartBank mobilalkalmazásba történő regisztrációra is. A rendelkezésre álló egyenleg az az összeg, amit ténylegesen fel tud használni. Igen, mindenképpen meg kell változtatnia a jelszavát, miután megkötötte az internetbank szerződést, vagy ha új jelszót postáztunk Önnek. Mindig értesítjük Önt Postaláda üzenetben, ha tárolt megbízását teljesítettük vagy elutasítottuk. Jelenleg összesen 10 pont szükséges a végrehajtáshoz.

Next